“Premium House saa ison kimpun ruusuja – kaikki onnistui täydellisesti”

Sebastien Agullana on saanut perheineen nauttia kesästä uudessa kolmikerroksisessa kodissaan Helsingissä. Suunniteltu aikataulu piti paikkansa, ja talo valmistui vuodessa. Premium House valikoitui johtamaan projektia ystävän suosituksesta.

“Projektiamme on johtanut erittäin luotettava taho. Koko perheellämme ollut alusta asti sellainen tunne, että tästä oikeasti tulee jotain – me saamme kodin! On hienoa, että nyt voimme luottaa siihen, että kotimme on terveellinen, kestävä ja pitkäikäinen,” Agullana kertoo.

“Markon kanssa oli ilo tehdä taloa”

Taloprojekti lähti liikkeelle vuonna 2016, kun Agullana ryhtyi etsimään tonttia tulevalle kodilleen. Seuraavana vuonna löytyi kiinnostava, mutta haastava kallioinen rinnetontti.

“Arkkitehti-ystäväni suositteli, että etsisin urakalle projektipäällikön ja vastaavan mestarin. En ole itse rakennusalan ihminen, eikä minulla ollut kontakteja Etelä-Suomessa hyviin tekijöihin, kuten timpureihin, laatoittajiin tai kivialan osaajiin. Ystäväni suositteli Premium Housea.”

Premium Housen Marko on ollut elintärkeä kumppani aina talopaketin tilaamisesta lopputarkastuksiin asti.

“On ollut ilo tehdä hänen kanssaan taloa. Olemme koko perhe todella tyytyväisiä.”

Oikeat ammattilaiset paikalle oikeaan aikaan

Agullanan mielestä Premium Housesta on ollut korvaamaton apu oikeiden ammattilaisten löytämisessä.

“Marko otti ohjat käsiinsä tarjouspyyntöjen tekemisessä. Oli todella hienoa, että ammattilainen etsi hyvät tekijät ja valvoi, että työ tehtiin laadukkaasti. Lisäksi hän aikataulutti projektin, jotta oikeat ammattilaiset tulivat työmaalle oikeaan aikaan. Itse en olisi tähän pystynyt.”

Lisäksi Marko tarjosi projektin edetessä paljon näkemyksiä.

“Marko ehdotti esimerkiksi kustannustehokkaampia tapoja toteuttaa tiettyjä ratkaisuita, joita alkuperäisissä piirustuksissa oli. Toisaalta hän myös ehdotti joihinkin materiaaleihin tason nostoa. Kustannukset pysyivät täysin sillä tasolla, mitä alunperin arvioitiin.”

Premium Houselle vahvat suositukset

“Premium House saa ison kimpun ruusuja – kaikki onnistui täydellisesti. Suosittelen heitä erittäin mielelläni kaikille taloprojektia suunnitteleville. Tällaiseen urakkaan liittyy niin paljon asioita, ettei ainakaan oma ammattitaitoni olisi mitenkään riittänyt johtamaan projektia,” Agullana kertoo.

Premium House saa kiitosta ennen kaikkea aikataulussa ja budjetissa pysymisestä, toiminnan läpinäkyvyydestä ja hyvästä viestinnästä. Agullana on pidetty ajan tasalla aikataulusta ja tekijöistä. Lisäksi Marko on ollut hyvin tavoitettavissa koko projektin ajan.

“Minulla ei olisi ollut ammattitaitoa tarkistaa eri tekijöiden työn laatua. Marko hoiti laadunvalvonnan, joten pystyimme turvallisin mielin muuttamaan uuteen kotiimme.”

Bisnode logo
Copyright © 2024 Premium House