Projektinjohtajana Premium House: ”Olen saanut tukea aamusta iltaan”

Diplomivälittäjä Jarmo Sarlin perheineen pääsee pian muuttamaan upouuteen kivitaloonsa Espoon Saunalahteen. Samalle tontille on noussut komea kivitalo myös Sarlinin pojan perheelle.

Kahden talon rakennusprojekti vaativalle rinnetontille ei ole ollut helppo. Maailmantilanne on aiheuttanut omat pulmansa esimerkiksi tarvikkeiden saatavuuteen. Sarlin onkin kiitollinen, että otti projektinjohtajaksi kokeneen kumppanin: Premium Housen.

”Halusimme projektille vetäjän, joka hoitaa käytännössä koko rakentamisen alusta loppuun asti. Olemme olleet Premium Houseen erittäin tyytyväisiä. Projekti olisi venynyt paljon pidemmäksi ilman heidän apuaan”, Sarlin kiittelee.

Suosituksen kautta

Premium House löytyi kumppaniksi suosituksen kautta.
”Soitin heille ja saimme tapaamisen sovittua nopealla aikataululla. Palveluhenkisyys ja ammattitaito välittyivät heti ja saivat minut vakuuttumaan.”

Kahden 200-neliöisen omakotitalon projekti saatiin maaliin kahdessa vuodessa. Premium House hoiti urakoitsijoiden etsinnän, kilpailutukset ja sopimukset, töiden aikataulutuksen sekä kommunikoinnin eri osapuolten välillä.

”Premium Housen Jari on ohjannut meitä aloituskokouksesta asti eteenpäin ja pitänyt langat käsissään. Häneltä on saanut tukea aina, aamusta iltaan. Premium Housen laajan kontaktipiirin kautta olemme saaneet myös hyvät tekijät.”

Säästöä kokemuksen kautta

Sarlin uskoo, että ammattitaitoinen projektinjohto tuo lopulta säästöjä – niin rahallisesti kuin ajallisestikin.

”Olemme pystyneet keskittymään omiin töihimme, sillä aikamme ei ole mennyt rakennusprojektin parissa. Olen sitä mieltä, että paras lopputulos syntyy, kun jokainen keskittyy omaan osaamiseensa.”

Säännöllisten viikkopalaverien ansiosta on kuitenkin ollut helppo pysyä ajan tasalla projektin etenemisestä.

”Jos lähden toteuttamaan tulevaisuudessa uusia projekteja, olen yhteydessä Premium Houseen”, Sarlin vakuuttaa.

Bisnode logo
Copyright © 2024 Premium House