Projektinjohto, palvelut jokaiseen vaiheeseen

Yli 4000 rakennettua taloa on opettanut meille monta asiaa. Tärkein oppi on varmasti se, että kokonaisuus pitää hahmottaa ennen projektin aloittamista sekä ammattitaitoinen projektinjohto on tärkeää. Olemme kokemuksemme kautta luoneet oman palvelupolkumme, jonka projektinjohtaja käy asiakkaan kanssa yhdessä läpi ennen kuin mitään aletaan tekemään.

Kokemuksemme on osoittanut, että kun projektinjohto käy kanssasi kaikki työvaiheet läpi ilman oikopolkuja, polun päässä odottaa juuri se oma koti, josta olet aina haaveillut.

Projektinjohto on läsnä jokaisessa vaiheessa

Askel askeleelta lähdemme yhdessä kulkemaan polkua kohti unelmataloasi. Projektinjohtaja pitää langat käsissään ja auttaa sinua taloprojektin jokaisessa vaiheessa. Projektinjohto kokemuksemme ansiosta teemme asiat aina aavistuksen paremmin kuin muut. Sovi tapaaminen kanssamme, niin huomaat tämän kyllä.

Näkemystä ja ammattitaitoa -Projektinjohto

Talon rakennuttaminen ja projektinjohto vaatii vahvaa ammattitaitoa, erinomaista näkemystä ja hyvää kommunikointia . Palvelemme sinua kaikilla osa-alueilla ja koko projektin ajan aina tontin valinnasta viimeisen pihakivan valintaan. Mitä aikaisemmassa vaiheessa pääsemme mukaan projektiin, sitä enemmän hyötyä meistä on. Toteutamme unelmia, ja teemme sen sinulle helpoksi.

Elämäsi talo on ulottuvillasi

  • Autamme löytämään talollesi sopivan tontin
  • Rakennamme tontillesi sopivan kodin
  • Teemme kodin siitä materiaalista, kun sinä haluat
  • Neuvomme ja autamme sinua kaikissa niissä asioissa, joissa apua tarvitset

Aito palvelu ja halu auttaa on meille synnynnäistä. Palvelemme sinua joka asteella, ja teemme sen kokonaisvaltaisesti ja ammattitaidolla.

Kiinnostuitko?

Rakennamme taloja ja vapaa-ajanasuntoja jokaiseen makuun. Rakennusmateriaalin valitset sinä – hirsi, puu, lasi, kivi, kaikki onnistuu. Olemme erikoistuneet yksilöllisiin ja vaativiinkin ratkaisuihin. Projektinjohto kokemuksemme ansiosta mikään ei ole meille mahdotonta.

010 279 3840   info@premiumhouse.fi

Positiivinen palaute ja tyytyväiset asiakkaamme ovat yrityksemme paras mainos. Yksi kohde on tuonut yleensä kaksi uutta kohdetta. Lue myös talonrakentamisesta tästä.

Copyright © 2019 Premium House