Projektinjohto ja rakennuttaminen: palvelut jokaiseen vaiheeseen

Yli 4000 rakennettua taloa on opettanut meille monta asiaa. Tärkein oppi on varmasti se, että kokonaisuus pitää hahmottaa ennen projektin aloittamista. Myös ammattitaitoinen projektinjohto sekä pitkä kokemus rakennuttamisesta takaavat parhaan mahdollisen lopputuloksen unelmiesi talolle.

Olemme kokemuksemme kautta luoneet Premium Houselle oman, ainutlaatuisen palvelupolkumme, jonka projektinjohtaja käy asiakkaan kanssa yhdessä perusteellisesti läpi ennen kuin projektin muita vaiheita, kuten rakennuttamista, lähdetään toteuttamaan.

Kokemuksemme on myös osoittanut, että kun projektinjohto käy kanssasi kaikki työvaiheet läpi ilman oikopolkuja, prosessin päässä odottaa juuri sellainen oma koti, josta olet aina haaveillut.

Jätä rakennuttaminen meidän huoleksemme

Askel askeleelta lähdemme yhdessä kulkemaan polkua kohti unelmataloasi. Projektinjohtaja pitää langat käsissään ja auttaa sinua taloprojektin jokaisessa vaiheessa. Projektinjohto kokemuksemme ansiosta teemme asiat aina aavistuksen paremmin kuin muut. Sovi tapaaminen kanssamme, niin huomaat, miten intohimolla suhtaudumme tekemiseemme.

Monipuoliset rakennuttamispalvelumme pitävät sisällään muun muassa kiinteistöstrategiasta, investointipäätöksistä, projektijohdosta sekä rakennustyömaan valvonnasta huolehtimisen. Premium House Oy:n perustamisen lähtökohtana onkin alunperin ollut aito halu tarjota asiakkaalle koko talonrakennusprojektin läpiviemiseen tarvittavat asiat kokonaisuutena niin, että työn tilaaja voisi vain nauttia toivotunlaisesta lopputuloksesta.

Olemmekin siksi räätälöineet kattavan palvelutarjonnan, johon kuuluvat kaikki talonrakennusprosessiin liittyvät vaiheet aina varhaisesta suunnitteluvaiheesta aina valmiin talon sisustusvalintoihin saakka. Meillä on tarjota asiakkaillemme vuosikymmenten kokemuksen tuomaa ohjausta hankkeen läpiviemiseksi ammattitaidolla niin, että lopputulos on paras mahdollinen.

Projektinjohto – näkemystä ja ammattitaitoa

Talon rakennuttaminen ja projektinjohto vaatii vahvaa ammattitaitoa, erinomaista näkemystä ja hyvää kommunikointia. Palvelemme sinua kaikilla osa-alueilla ja koko projektin ajan aina tontin valinnasta viimeisen pihakivan valintaan. Mitä aikaisemmassa vaiheessa pääsemme mukaan projektiin, sitä enemmän hyötyä meistä on. Toteutamme unelmia, ja teemme sen sinulle helpoksi.

Elämäsi talo on ulottuvillasi

  • Autamme löytämään talollesi sopivan tontin
  • Rakennamme tontillesi sopivan kodin
  • Teemme kodin siitä materiaalista, kun sinä haluat
  • Neuvomme ja autamme sinua kaikissa niissä asioissa, joissa apua tarvitset

Aito palvelu ja halu auttaa on meille synnynnäistä. Palvelemme sinua joka asteella, ja teemme sen kokonaisvaltaisesti ja ammattitaidolla.

Kiinnostuitko?

Rakennamme taloja ja vapaa-ajanasuntoja jokaiseen makuun. Rakennusmateriaalin valitset sinä – hirsi, puu, lasi, kivi, kaikki onnistuu. Olemme erikoistuneet yksilöllisiin ja vaativiinkin ratkaisuihin. Projektinjohto kokemuksemme ansiosta mikään ei ole meille mahdotonta.

010 279 3840   jari@premiumhouse.fi

Positiivinen palaute ja tyytyväiset asiakkaamme ovat yrityksemme paras mainos. Yksi kohde on tuonut yleensä kaksi uutta kohdetta. Lue myös talonrakentamisesta tästä.

Bisnode logo
Copyright © 2024 Premium House