Ota yhteyttä

Jari Laine

Jari Laine


+358 0(40) 537 7417
jari@premiumhouse.fi

Kokemus alalta:

Kokemus rakentamisen saralta on pitkä, n. 25 vuotta.

Ensi kosketus rakentajan välineisiin saatiin jo lapsena maalla, isän yrityksessä. Myöhemmin lukion jälkeen innostus lisääntyi ja opiskelin alan insinööriksi 1987.

Sen jälkeen kokemusta on karttunut suunnittelusta, rakennustarvikkeiden myynnistä ja viimeiset 10 vuotta pientalojen ja vapaa-ajanasuntojen rakentamisesta asiakkaillemme valmiiksi saakka.

Vahvin/vahvimmat osa-alueeni:

Kokonaispalvelun tarjoaminen asiakkailleni ”yhden luukun periaatteella”. Asiakkaan tarpeen ymmärtäminen ja niihin ratkaisun löytäminen.


Antti Henriksson

Antti Henriksson


+358 (0)400 521 193 antti@premiumhouse.fi

Kokemus alalta:

Pitkän 32 v kokemuksen myötä ympärillemme on muodostunut laadukas ja luotettava yhteistyökumppaniverkosto, jonka avulla pystymme tarjoamaan jokaiselle rakentajalle juuri heidän tarpeitaan vastaavan kokonaisuuden. Kotiaan ei voi rakentaa unelmien varaan eikä ilman niitä. On kurotettava korkealle haaveiden perässä ja pidettävä jalat tukevasti maassa. Ottakaa rohkeasti yhteyttä niin tehdään yhdessä laadukas koti

Vapaa-aikani vietän golfviheriöllä ja mökkeillen


Marko Hentunen

Marko Hentunen


+358 (0)50 304 6514
marko@premiumhouse.fi

Kokemus alalta:

Rakennusalalta yli 30v. Pientalojen osalta, kokemusta minulla on n 3000 pientalosta. Olen toiminut useassa talotehtaassa asennusliiketoiminnan vetäjänä, sekä johtanut myös pientalo-aluerakentamishankkeita. Projektinjohtotehtäviä erillistaloissa minulla on lukuisia kappaleita.

Toimin myös aktiivina järjestötehtävissä. Olen virallinen rakennus-asiantuntija sekä toimin asiantuntija-raadin johtoryhmässä.

Katse tulevaisuuteen:

Haluan oppia koko ajan lisää rakentamisesta ja juuri siksi käyn vuosittain useissa täydennyskoulutuksissa – laatu on sydämen asia.


 

Yhteydenottolomake

    Bisnode logo
    Copyright © 2024 Premium House