Premium House − omakotitaloprojektin elintärkeä käsipari

Omakotitalon rakentaminen hoituu mutkattomammin osaavan kumppanin kanssa.

”Jari oli meille tosi iso apu, sillä kaikki kyselyt ja kilpailutukset hoituivat hänen kauttaan. Minä en olisi pystynyt kesken työpäivän vastailemaan urakoitsijoiden puheluihin ja käytännön kysymyksiin”, kuvailee Mikko Suominen.

Premium House valittiin omakotitaloprojektiin vastaavaksi työnjohtajaksi ja projektinjohtokonsultiksi siitä syystä, että firma oli tuttu esimerkiksi rakennusmessuilta sekä lähistöllä olevasta rakennusprojektista. Lisäksi asiaan vaikutti se, että rakennettavalla tontilla oli käynnissä yhtä aikaa toisenkin omakotitalon rakennusprojekti, jonka rakennuttajat olivat myös valinneet Premium Housen. Jari pystyi siis samalla kertaa hoitamaan montaa projektia ja käymään työmaalla useammin.

”Jarista oli meille erittäin paljon hyötyä, sillä hän valvoi työtä, teki kilpailutuksia, valitsi urakoitsijat, osasi ja myös kykeni vastaamaan heidän kysymyksiinsä työaikana. Työmaa pysyi käynnissä eikä pysähtynyt, jos minua ei saatu kiinni. Säästimme myös merkittävästi esim. materiaalien kustannuksissa Jarin hankintakanavien ansiosta”, Suominen sanoo.

Yhteistyö sujui jouhevasti

Viikoittaiset palaverit pitivät työnjohdon, asiakkaan ja urakoitsijat samalla sivulla aikatauluista, materiaaleista ja muista asioista. Lisäksi kommunikointi akuuteissa asioissa sujui Premium Housen ja Suomisen välillä näppärästi esimerkiksi tekstiviestitse.

”Kaikki urakoitsijat tulivat Jarin kautta ja olivat erittäin hyviä. Meillä kävi hyvä tuuri!” Suominen sanoo.

Vaikka omakotitaloprojekti on aina kuormittava, kuormaa voi vähentää, jos apuna on projektinjohtokonsultti, joka vastaa käytännön kysymyksistä ja asioista. Lisäksi on tärkeää, että rakennustiimissä on ulkopuolinen keskustelukumppani, joka voi osallistua ongelmien ja kiistojen ratkaisuun.

”Palvelu on ollut mukavaa ja välitöntä. Tämä on vastannut täysin odotuksiamme, sillä hommat ovat rullanneet koko ajan eteenpäin!”

Bisnode logo
Copyright © 2024 Premium House