Herrala, Elämäsi talo

Herrala Valo
Herralan moderni Valo

Koskisen taloteollisuus valmistaa laadukkaita ja viihtyisiä koteja, jotka täyttävät tiukat laatustandardit. Koskisen kodit tunnetaan paremmin nimellä Herrala. Vuonna 2015 Herrala täyttää 40 vuotta, minkä kunniaksi olemme suunnitelleet uuden, modernin juhlamalliston. Herralan kodit ovat viehättävän suoraviivaisia, ja niissä on suuret ja avarat yhteiset tilat sekä tehokkaat neliöt, jotka tekevät rakentamisesta kustannustehokasta.

Herralan monipuolinen talomallisto tarjoaa laajan valikoiman erilaisia talomalleja tyylikkäistä omakotitaloista loma-asuntoihin. Uutuutena tarjoamme myös perinteistä joustavamman vaihtoehdon muuttovalmiille talopaketeille. Herrala Maksimi on uusi levyvalmis talopaketti, jonka perhe voi sisustaa itselleen sopivalla tavalla.

Valitessasi Herralan voit muokata talomallia niin, että se vastaa täysin omia näkemyksiäsi ja esimerkiksi tontin vaatimuksia. Voit myös itse päättää, kuinka paljon omaa aikaa ja vaivaa haluat käyttää rakennusprojektiin.

Talomme edustavat suomalaista puutalorakentamista parhaimmillaan.www.herrala.fi
Tutustu Herralan mallistoon tästä

Ekologinen vaihtoehto 

Herralan seinien ja yläpohjan lämmöneristykseen löytyy myös ekologinen vaihtoehto. Puhallettava ja hengittävä puukuitueriste on valmistettu luonnollisista ja turvallisista raaka-aineista. Puukuitueristettävissä taloissa ilmansulkupaperi korvaa muovisen höyrynsulun, jolloin rakenne on kauttaaltaan ekologisista materiaaleista tehty.

Takuu

Kantavalla rungolla on 10 vuoden takuu.